Over Enjoy Tomato

Sinds 1965 teler van de smakelijkste kwaliteitstomaten

Enjoy Tomato is een familiebedrijf, opgericht door Sef en Leen van Rens. Geert van Rens is sinds 1988 toegetreden in het bedrijf en vormt momenteel samen met Nicol de directie. Enjoy Tomato staat voor het telen van kwaliteitsproducten voor de consument. Dit begint met de juiste rassenkeuze van de tomaten. De tomaten worden gekweekt in kassen, die liggen verspreid over een totale oppervlakte van 68000 m2.

De 40 medewerkers van Enjoy Tomato zijn intern opgeleid om de tomaten vingervlug te oogsten en alleen de beste kwaliteit voor u te selecteren. Kwaliteit staat bij Enjoy Tomato altijd boven de productie. De productiecapaciteit van onze tomaten ligt tussen de 50 en 150 ton per week. Enjoy Tomato kweekt 2 verschillende rassen: Rivolo (Sweet Enjoy), een fijne troscherrytomaat en Diamantino (Enjoy), een middeltrostomaat.

Contact met Enjoy Tomato

Voor meer informatie of vragen over onze tomaten kunt u terecht op onze contactpagina.

Online apotheek

Generieke Viagra kan zowel in een traditionele apotheek worden gekocht als in een online werkende apotheek https://www.medquest-inc.com/ , en zonder recept. Bovendien moet worden opgemerkt dat degenen die geïnteresseerd zijn het kunnen verkrijgen tegen een veel voordeliger prijs in zowel het 25 mg als het 50 mg formaat.

Naar contact